Porin FK-kerho isännöi kolmatta SM-osakilpailuviikonloppua Pori Circuitilla

Sarjapistetilanteet ovat äärimmäisen tiukat ja sehän lupailee taas todella mielenkiintoista viikonloppua. Miten Tuukka Taponen vastaa OK-luokan sarjakärki Eemeli Koiviston haasteeseen? Jatkuuko kolmen kovan - Aatola, Lehtimäki, Sakala - kisailu MINI60-luokassa yhtä kiivaana ja tasaisena? Dominoiko Tonteri ja Kajak -kaksikko KZ2-luokkaa? Minkälaisella käsikirjoituksella ja roolituksella viedään viikonloppu läpi OKJ-luokassa? Mikään muu ei ole etukäteen varmaa, muuta kuin se, että taistelu kärkisijoista ja pisteistä kovenee.  

Aikataulu

Harjoitukset luokittain 

torstaina klo 12.00-20.00
perjantaina klo 9.00-20.00.

Virallinen viikonlopun aikataulu julkaistaan kilpailupaikan ilmoitustaululla. Sekä sähköisenä versiona täältä

Tiedotus ja näkyvyys

Tykkää Porin FK-kerhon sivusta https://www.facebook.com/PorinFKKerho sekä osallistu Karting SM&SJM Pori 2021 -tapahtumaan Facebookissa, jotta pysyt ajan tasalla kilpailuviikonlopun kulusta ja tunnelmista! Muista myös tägätä kartingSM instatarinoihisi ja julkaisuihin -> jaamme niitä omassa kartingsm-instassa. Näin saamme värikästä ja monipuolista sisältöä tapahtumasta. 

Livestream: 

Lauantaina ja sunnuntaina Youtuben Moottoriurheilu.tv -kanava tarjoaa taas livestream-lähetykset ja tuttuun tapaan selostuksesta sekä kuulutuksesta vastaa SM-sarjaääni Arto “Leiska” Leinonen. Stream-toteuksesta vastaa Mediaplane

Kisainfo

Kattava kisainfo luettavissa Porin FK-kerhon tiedotteesta - lue TÄSTÄ! 

 

26.07.2021