Lajipäällikkö Henri Karjalaisen tervehdyssanat kauteen

AKK Motorsport ry:n kartingin lajipäällikkö Henri Karjalaisella on ollut tiivis työrupeama ja tahti sen kuin kiihtyy. Hihat on kääritty ja paljon valmisteluja tehty.

Alkuvuodesta AKK:n hallitus päätti elvyttää Karting SM-sarjatyöryhmän, jonka tehtävänä on sarjan suunnittelu, seuranta ja kehittäminen sekä yhteistyö kartingin lajiryhmän kanssa. Ryhmä koostuu lajiryhmän edustajasta, lajipäälliköstä, kilpailijoiden/tiimien edustajista, asiantuntijajäsenistä sekä jokaisen kauden 2021 osakilpailun edustajista.

Mitään uutta ja mullistavaa ei rakenneta yhdessä hetkessä, vaikka tahtotila monen asian kehittämiseen olisikin suuri. Tästä syystä pitkäjänteinen työ ja strateginen suunnittelu SM-sarjan elinvoimaisuuden ja kiinnostavuuden lisäämiseksi on mm. sarjatyöryhmän tärkeimmistä tehtävistä.

Lisäksi tarvitaan näkyvyyttä, jotta tunnettuus lisääntyy ja mielenkiinto sarjaa kohtaan kasvaa. Tälle kaudelle suunnitelmassa onkin lisätä palvelupakettiin osakilpailujen live stream -lähetykset, jolloin voimme välittää jännittävät kilpailutapahtumat kotikatsomoihin nimensä mukaisesti livenä.

Yleisörajoitukset ja -suositukset saattavat vaikuttaa vielä tähänkin kauteen, joten striimauksen merkitys on suuri. Lisäksi sosiaalisen median viestintä laajenee myös instagramin puolelle (@kartingsm).

Suomenmestaruus on edelleen se arvokkain Suomessa jaettava titteli ja SM-kulta kirkkain mitali

Monelle kuljettajalle se on myös tavoittelemisen arvoinen meriitti ansioluetteloon. SM-sarjan arvoa haluamme kirkastaa entisestään ja sarjanäkyvyyyttä parantaa. Tavoite tälle kaudelle on saada 120 osallistujaa SM/SJM-sarjaan, mikä on hiukan enemmän kuin aiempina vuosina. Ja mahtavaahan se olisi, jos viiden vuoden päästä sarjassa nähtäisiin parisen sataa kuljettajaa jahtaamassa SM-titteleitä.

Mutta nyt keskitytään viemään pian alkava sarjakausi 2021 onnistuneesti sekä kunnialla läpi.

Tervetuloa siis kauteen ja muistakaa ilmoittautua mukaan sarjaan taistelemaan kartingin kirkkaimmista mitaleista ja Suomenmestaruudesta 2021.

 

Henri Karjalainen

lajipäällikkö
AKK / Karting

 

 

20.05.2021