Team Hasala kuittasi itselleen Volkswagen Hyötyautojen kuljetuskaluston kartingin MM-kilpailuun

Karting SM -sarjan virallinen kumppani Volkswagen Hyötyautot halusi tarjota yhdelle kartingkilpailijalle kuljetuskaluston käyttöönsä syyskuun 6.-8.9. järjestettävään kartingin MM-kisaan, Flying Finn Raceen. Voittaakseen auton, kilpailijan tuli perustella, miksi juuri hän tarvitsisi kaluston. Kilpailussa parhaimman perustelun antoi Team Hasala. 

Volkswagen Hyötyautojen kilpailun voittajatiimi, Team Hasala pääsi tällä viikolla starttaamaan kohti PowerParkin MM-karkeloita hienolla Volkswagen Crafter VIP -matkailuautolla, jonka varustus on todella kattava: sängyt kahdelle, jääkaappi, mikroaaltouuni, tunnelmavalaistus, TV sekä iso tavaratila, johon mahtuu niin itse kartingauto kuin työkalutkin. Kalustosta löytyy tilaa niin koko kisatiimille kuin kalustollekin. 

- Tämä on hieno juttu, lisäkuljetuskapasiteetti tuli enemmän kuin tarpeeseen. Crafter on hyvin varusteltu sekä erittäin tilava niin matkustamon kuin tavaratilankin puolelta, ja täyttää karting-kilpailijan kuljetustarpeet täydellisesti, kartingkuljettaja Mikael Hasalan tiimin pää, isä Matias, kommentoi.   

- Haluamme olla mukana tukemassa suomalaista moottoriurheilua ja harrastajia kaikissa kilpasarjoissa- ja tasoilla. Siksi on meille luontevaa olla mukana mahdollistamassa tulevaisuuden tähtilupauksien urakehitystä ja harrastusmahdollisuuksia, sanoo Volkswagen Hyötyautojen markkinointi- ja tuoteryhmäpäällikkö William Börman.

Kauhavan Alahärmässä, PowerParkissa ratkaistaan nyt ensimmäistä kertaa Suomessa kartingin maailmanmestaruus autourheilun lajiliitto AKK:n järjestämässä MM-kilpailussa OK- ja OK Junior -luokissa. Historiallinen tapahtuma toteutetaan kerrasta poikki -menetelmällä ja maailmanmestari kruunataan tapahtuman päätteeksi upealla PowerPark Circuitin podiumilla. 

Kansainvälinen arvokisa on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä tulevaisuuden F1-tähtilupaukset koolla kotimaisissa huippupuitteissa. Yleisölle vapaapääsyinen tapahtuma tarjoaa maailman parhaan kartingin ohella myös viihdyttävää oheisohjelmaa.

06.09.2019