SJM starttaa viikonloppuna Lentolasta

Suomen juniorimestaruussarjan avauskisa ajetaan tulevana viikonloppuna Kangasalalla, Lentolan kartingradalla. Paikalle saapuvat maan kovimmat alle 12-vuotiaat kuljettajat mittelemään paremmuudestaan.

Kilpailun järjestävä Pirkanmaan Karting ry on jälleen kunnostanut rata-alueen puitteineen huippukuntoon kilpailua varten. Poikkeuksellinen kuivuus on tuonut haasteita vihertöihin, mutta muilta osin töitä on päästy tekemään hyvin.

- Kilpailun osallistujamäärä on erityisesti mini60-luokassa pieni pettymys, mutta onneksi sinnekin saatiin luokan kovimmat kuskit paikalle. Raket-luokassa osallistujamäärä on odotusten  mukainen. Uskomme, että tulemme jälleen näkemään kovaa kilvanajoa nuorten lahjakkuuksien kesken, ,kilpailun johtajana toimiva Tommi Michelsson Pirkanmaan Karting Ry:stä toteaa.

- Useiden päällekkäisten kilpailujen vuoksi seuran talkooväki on aiempaakin kovemmassa paikassa, mutta hyvällä yhteishengellä nämäkin kisat saadaan jälleen onnistumaan.

Kilpailut alkavat lauantaina harjoituksilla kello 9.00 . Iltapäivällä vuorossa ovat aika-ajot ja ensimmäiset erät. Finaalit ajetaan sunnuntaina iltapäivällä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Kilpailun lisätiedot löydät tästä linkistä.

13.06.2018