Palkintotestit käyntiin!

KART IN CLUB ALOITTI KARTINGIN SM-SARJAN KULJETTAJILLE FORMULA-TESTIT
 
- Kutsuimme testiin kaikkiaan neljä kuljettajaa jotka valitsimme kauden aikana. Valinta kriteereihin kuului mm. auton käsitttelytaito, oman persoonan näyttäminen, sosiaalisen median käyttö ja myös menestyminen omalla pienellä osalla. Testiin kutsuttiin OKJ-luokan Suomen mestari William Alatalo sekä  Roope Ropanen ja Jesse Salmenautio samasta luokasta. Kaisa Eiristön otteet KZ-luokassa toivat kutsun myös Alastarolle, kertoo Sami Lappalainen joka vastaa tällä hetkellä Kart in Clubin racing teamin toiminnasta.
 
Testit kuljettajien suhteen sujui hienossa syyspäivässä hyvin. Paikalle pääsi kolme kuljettajaa, ja päivän aikana testikilometrejä kertyi vajaat 500 kaikille kolmelle kuljettajalle.
- Kokemus oli kaikille kolmelle kuljettajalle uusi, ja oli jälleen kerran hienoa nähde se positiivisesti jännittynyt ilmapiiri mikä oli ilmassa kun nuoret kilpa-autoilijat pääsevät kokeilemaan jotain uutta. Tämä oli jokaiselle ensimmäinen kerta kun he istuivat formulan penkkiin Alastarolla. Pari kertaa käytiin hiekan puolla, mutta kokonaisuudessa päivästä jäi positiivinen kuva, niin kuljettajille kuin minulle, lopetti Lappalainen.
 
SUNNUNTAINA 16.10. BOTNIARINGILLÄ TESTAAMINEN JATKUU
 
Tulevana sunnuntaina Karting SM-sarjan palkintoina olevia testimahdollisuuksia jatketaan Formula Ford ja Legends -luokkien muodossa. Paikanpäällä tullaan näkemään APR-Competitionin ja Formula Ford Finlandin vastuuhenkilöitä vetämässä testipäivää.
Testeihin on tämänhetkisen tiedon valikoitunut mm. Thomas Lindfors, Kaisa Eiristö, Dariush Moghadampour, Jonne Ollikainen ja William Alatalo.   
 

11.10.2016